به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ پاسدار محمدحسن سلامی شنبه شب در سومین جلسه شورای هماهنگی حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس و هیئت امنای مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس استان با بیان اینکه در ایام عملیات کربلای چهار و کربلای پنج هستیم، اظهار داشت: استان مازندران در کربلای چهار، ۳۴۷ شهید و در کربلای پنج ۶۹۷ شهید تقدیم کرد.
وی افزود: عزت، اقتدار و امنیت امروز را مرهون خون پاک شهدا هستیم که برای تداوم انقلاب اسلامی ریخته شد تا ما در امنیت زندگی کنیم.
این مسئول با بیان اینکه استان مازندران در ایام فاطمیه و وفات حضرت ام البنین میزبان ۱۳ شهید گمنام بوده است، ادامه داد: بیش از ۸۰۰ محفل مردمی و دهها مراسم استقبال در استان برگزار شد که از برکات حضور این شهدا بوده است.
سرهنگ پاسدار سلامی با بیان اینکه در آستانه ولادت با سعادت حضرت فاطمه زهرا (س) برنامههایی پیش بینی شده است، برگزاری جشنواره اسوههای صبر و مقاومت را یکی از برنامههای این ایام اعلام کرد و گفت: همچنین به مناسبت شهادت سردار دلها حاج «قاسم سلیمانی» و روز جهانی مقاومت تاکنون ۱۲ دستگاه، ۱۲۱ برنامه را اعلام کردند و پیش بینی ما این است بیش از هزار فعالیت و برنامه برگزار شود.
وی تجلیل ۶۰ هزار نفر از بانوان ایثارگر مازندران را از برنامههای این ایام برشمرد و اذعان داشت: همچنین مراسم ویژه روز جهانی مقاومت با حضور مدافعان حرم چهازشنبه در لشکر عملیاتی ۲۵ کربلا برگزار خواهد شد و در شهرستانها نیز به ریاست فرمانداریها برنامهها پیگیری میشود.
این مسئول با اشاره به بازدید دانش آموزان، دانشجویان و کارکنان دولت از مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس مازندران، گفت: امسال ۱۵ هزار بازدید دانشآموزی از این مرکز فرهنگی هدفگذاری شد که فقط در آبان ماه هفتهزار دانشآموز، دانشجو و مردم از مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس بازدید کردند.
سرهنگ پاسدار سلامی با بیان اینکه بازدید کارکنان دستگاههای اجرایی و خانوادهها از مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس در دستور کار قرار دارد، تصریح کرد: بنا داریم با افزایش ضریب امنیت حجم و سطح بازدیدها را افزایش دهیم بنابراین ساماندهی دیواره رودخانه تجن در مرحله اجرایی قرار گرفت.
این مسئول به اهمیت فضای تبلیغی دفاع مقدسی در ورودی و خروجی شهرهای استان بیان کرد: مجوز احداث ۱۲۰ بیلبورد تبلیغاتی صادر شد و تا پایان سال این مهم را محقق خواهیم کرد.
تدوین دانشنامه مازندران در دفاع مقدس
سرهنگ پاسدار سلامی مستندسازی عملکرد دستگاههای اجرایی در دفاع مقدس را ضروری دانست و افزود: تدوین دانشنامه مازندران در دفاع مقدس نیز از دیگر الزامات محسوب میشود.
وی با بیان اینکه برای تحقق این مهم ۹۰۰ مقاله باید تنظیم شود که تاکنون ۴۵۰ مقاله تنظیم و مابقی نیز باید انجام شود از دانشگاههای استان خواست با جدیت و پشتوانه علمی به این موضوع ورود پیدا کنند.
مدیر کل حفظ آثار و نشر و ارزشهای دفاع مقدس مازندران خواستار شد: دستگاههای اجرایی اقدامات خود را در سامانه جامع دفاع مقدس ثبت کنند.
وی در بخش دیگر از سخنانش به اهمیت مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس در مرکز استان بهعنوان بزرگترین مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس در کشور پرداخت و خواستار همکاری همه دستگاهها برای تکمیل این پروژه فرهنگی در مرکز مازندران شد.
سرهنگ پاسدار سلامی با اشاره به در پیش بودن سفر دوم رئیس جمهور گفت: تلاش داریم برنامه بازدید از مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس مازندران در برنامه سفر گنجانده شود.
وی از مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس مازندران به عنوان نماد ایستادگی و مقاومت مردم دیار علویان در هشت سال دفاع مقدس دانست و خواست تا همه دستگاههای اجرایی جهادی پای کار باشند.
نظر شما